Blue Flower

S članstvom v društvu boste pripomogli k razvoju in širitvi botaničnega vrta, ki bo bolj po meri obiskovalcev. Aktivno lahko sodelujete pri pripravi programa društva in aktivnostih za člane. Skozi vso sezono lahko koristite letno karto za ogled botaničnega vrta in druge ugodnosti, ki vam jih omogoča članstvo.

Za včlanitev v društvo izpolnite pristopno izjavo in jo pošljite na naslov društva ali oddajte na blagajni botaničnega vrta.

Pristopna izjava

Letna članarina za eno osebo

S plačilom letne članarine za eno osebo, ki je 15 evrov, pridobite člansko izkaznico. Članska izkaznica velja kot sezonska karta za ogled botaničnega vrta, z njo pa lahko na ogled vrta pripeljete tudi prijatelja. Ugodnost 1+1 ne velja za organizirane prireditve in strokovna predavanja za člane društva.

Družinska letna članarina

Če se v društvo včlanita dve odrasli osebi, ki živita v skupnem gospodinjstvu, zanju velja ugodnost družinske letne članarine, ki je 25 evrov. Obe osebi dobita vsaka svojo člansko izkaznico, za kateri veljajo enake ugodnosti, kot članska izkaznica za eno osebo. Vsak od obeh včlanjenih družinskih članov lahko na ogled botaničnega vrta pripelje še eno odraslo osebo. Ugodnost 1+ 1 ne velja za organizirane prireditve in strokovna predavanja za člane društva.

Članstvo lahko tudi podarite svojim prijateljem.